Starity

Ilyen ruhákban házasodnak a celebek

2014. február 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt évek leggyönyörűbb esküvői ruháit gyűjtöttük össze nektek, hiszen ahány hány ember, annyi szokás – ez illik a sztárokra is. Lássuk, ki miben esküdött!

hirdetés
Ilyen ruhákban házasodnak a celebek

Mikor készen állunk arra, hogy választottunkkal egy örök életre egybekeljünk, izgalmakkal tele lépünk az oltár elé. Az esküvői banzáj legalább olyan fontos egy nő számára, mint a ruha. Korábban már bemutattuk a legfurább esküvői ruhákat, amiket kedvenceink magukra öltöttek, de lássuk most a legszebbeket!

Kate Bosworth

A nagy napon Kate egy Oscar de la Renta-ruhát viselt, ami remekül mutatott rajta. Persze a rendezvényen belül több költeménybe is belebújt, de kritikusoktól az amatőrökig azt hallottuk, hogy Kate ebben az egyszerű, de nagyszerű ruhában mutatott a legjobban. Mark nagyon szerencsés!

Cher Lloyd

Cher Lloyd bizonyára nagyon boldog lehet Craiggel, ha ilyen fiatalon férjhez ment. A manapság egyre szerényebb stílusú énekesnő gyönyörűen mutatott esküvője napján ebben a csipkés, illetve fodros ruhában és egy csokor virággal a kezében. Akár egy igazi hercegnő!

Christina Ricci

Ricci kisasszony elkápráztatott bennünket ebben a Riccardo Tisci-ruhában. Gyönyörű alakja szépen kiemelkedik, és a gyönyörű uszály már csak hab a tortán.

Christinának hatalmas esküvői bulija volt, és biztos, hogy több ezren irigyelték azon a napon. „Sajnálom, hogy ilyen későn osztom meg, amit @riccardotisci készített nekem! #szeretlekricky”csiripelte az esküvő után a Twitteren.

Kelly Clarkson

Az énekesnő csodásan festett ebben a Temperley által forgalmazott, csipke költeményben. Az esküt Tennessee-ben mondta ki, ami nagyban köti szülővárosához, hiszen ő is Texasban született. A rendezvény egy őszi napon történt, egy igazi álompárhoz híven – nem tartottak lagzit, mindössze csak a közeli ismerősök vettek részt az eseményen.

Shenae Grimes

Az énekesnő Vera Wang-alkotta költeménye azért is említésre méltó, mert nagyban különbözik másokétól. A kicsit vadócabb stílusú Shenae ezzel a fekete ruhával egy goth-rockert idéz, de mi tagadás: remekül áll rajta!

Anne Hathaway

A színésznő is igen visszafogott körülmények közt tartotta a nagy napot, a paparazzók alig tudták lekapni őket. Valentino egyedileg Anne-nak tervezte ezt a csodás ruhakölteményt, épp azért nehezményezre, hogy a tavalyi Oscar-gálára az eredeti V-ruháját Pradára cserélte a színésznő...

Holly Valance

Holly extravagáns J'Aton Couture-költeményében talán évtizedünk egyik legszebb ruháját tudhatja magáénak. Az alaposan kidolgozott részletek, az apró díszek és fodrok megtették a hatást. A mesés környezet és a rózsaszirmok pedig csak még emlékezetesebbé tették a rendezvényt.

Abbey Clancy

A 120-as számú vendéglista mellett Abbey elmondhatja, hogy csodásan telt a nagy napja a Stapleford Parkban, Leicestershire-ban. A felül keskeny, alul viszont egyre fodrosabb költemény igazán illett karcsú alakjára. „Gratulálok, Abbey és Peter! Csodásan néztek ki. xx” – fűzte hozzá egy ismerősük a képhez.

Kate Middleton

A hercegné esküvője olyan hatalmas banzájjá nőtte ki magát, akárcsak Dianáé. De ő maga is káprázatosan festett ebben a Sarah Burton McQueen-költeményben. Több mint egymillióan követték élőben az eseményt, és kétmillióan nézték az élő közvetítést, ami több napig tartott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek