Starity

Együtt lépett fel Miley Cyrus és Madonna

2014. január 31. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop királynője, Madonna és a mostanában csak botrányairól híres Miley Cyrus együtt lépett fel az MTV Unplugged műsorában.

hirdetés
Együtt lépett fel Miley Cyrus és Madonna

Az 55 éves popkirálynő és a 21 éves botrányhősnő összeállt egy dal erejéig, hogy szerda este az MTV műsorában együtt adják elő a Don't Tell Me és a We Can't Stop egyvelegét.

Mindketten cowgirl ruhát és ehhez passzoló kalapot viseltek, miközben egymáshoz simulva próbáltak erotikus táncot lejteni, Cyrus pedig még el is fenekelte a popikont.

„Tudom, hogy elcsépelten hangzik, de mint popsztár, irtó klassz fellépni Madonnával – mondta Miley a közönségnek produkciójuk után. Az énekesnő a Twitteren is megosztotta izgatottságát: ELFENEKELTEM MADONNÁT, és tetszett neki.”

Az MTV különleges Unplugged koncertsorozatában az este folyamán többek között elhangzott még tőle a Wrecking Ball, az Adore You, a 4x4, a Do My Thang, a Get It Right, valamint feldolgozta keresztanyukája, Dolly Parton Jolene című dalát is.

Azt pedig, hogy Madonnával közös produkciójuk tényleg olyan erotikusra sikeredett, mint ahogy tervezték, vagy sokkal inkább kínosra, mindenki döntse el saját maga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek