Starity

Nikki Reed horrorban kapott főszerepet

2014. január 31. 17:05   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki Reed már több filmben is megmutatta tehetségét – ezúttal egy horrorfilm főszerepét kapta meg, melyet Szingapúrban forgatnak.

hirdetés
Nikki Reed horrorban kapott főszerepet

Nikki 2003-ban kapta meg első főszerepét a Tizenhárom című filmben, majd több kisebb-nagyobb filmszerepet kapott, ám az áttörő sikert a Twilight-széria hozta meg számára, ahol Rosalie Hale-t keltette életre.

Az utolsó Twilight-film után szerepelt Liam Hemsworth mellett az Empire State című filmben, tavaly forgatta a Murder of a Cat, illetve a Scout című filmeket is, valamint februárban jelenik meg a férjével, Paul McDonalddal közös, második albumuk.

Tegnap nyilvánosságra hozták, hogy a színésznő kapta meg az Email című horrorfilm főszerepét, melyet Kelvin Tong rendez. A forgatások előreláthatólag idén májusban kezdődnek meg Szingapúrban. Egy fiatal újságírót fog alakítani, aki Szingapúrba utazik, hogy kivizsgálja nővére titokzatos körülmények körüli halálát, és felfedez egy sor bizarr gyilkosságot, ami egy átkozott emaillel jár. Az út során találkozik Teddel, és együtt néznek szembe a természetfölötti erőkkel, és megfejtenek egy rejtélyes összeesküvést, ami nagyobb, mint vélték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek