Starity

A kanadaiak kiállnak Justin Bieber mellett

2014. február 01. 13:01   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy azt már korábban írtuk, Justin Bieber szervezetében a letartóztatása napján kokaint és xanaxot (erős nyugtató) mutattak ki, nem mellesleg ittasan vezetett és illegálisan autóversenyzett Miami utcáin.

hirdetés
A kanadaiak kiállnak Justin Bieber mellett
Fotó: Jason Kempin/Getty Images

A rajongók ezek után már tényleg kezdenek elpártolni az utóbbi időben csak botrányairól híres sztártól, de persze akadnak olyanok is, akik védelmükbe veszik az énekest.

Így tett legutóbb Torontó polgármestere is, Rob Ford, aki egy beszélgetős műsorban vette védelmébe a kanadai énekest: „Nos, tudjátok mit, ő egy fiatal srác. Bárcsak én is olyan sikeres lettem volna 19 évesen, mint ő. 19 éves, gyerekek. Gondoljatok vissza, arra az időre, amikor ti 19 évesek voltatok.”

Bármennyire is szép, hogy kiáll Bieber mellett, merész kijelentés volt ez tőle, ugyanis neki is voltak problémái a droggal és az alkohollal. Tavaly például egy tanácsülésen fellökött egy képviselőnőt.

De más domináns személy is kiáll Justin mellett, mivel Lucien Grainge, lemezkiadójának igazgatója így nyilatkozott: „Reméljük, mind tudunk majd vele beszélni. De az emberek azt nem értik, hogy 19 éves.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek