Starity

Bruno Mars nem fél a Super Bowl félidei show-jától

2014. február 01. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes lép fel a milliók által követett nagyszabású esemény félidejében, ám elmondása szerint nincs benne félelemnek egyetlen nyoma sem.

hirdetés
Bruno Mars nem fél a Super Bowl félidei show-jától
Fotó: Marco Prosch

Jól indult Bruno Mars számára a 2014-es év, ugyanis január első napjaiban derült ki, hogy ő kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy szórakoztassa a nagyérdeműt a február 2-án, vagyis holnap megrendezésre kerülő XLVIII. Super Bowl félidejében, a Red Hot Chili Peppers társaságában.

Ennek kapcsán pedig a hivatalos sajtótájékoztatóra is sor került néhány napja, mely igen jó hangulatban telt, hiszen a tizennyolcszoros Grammy-jelölt énekes kezeskedett felőle nyilatkozataival. Arra kérdésre például, hogy mindössze két nagylemezzel a háta mögött képes lesz-e olyan nagy volumenű műsort összehozni, mint például anno Prince vagy Michael Jackson, a következőt válaszolta:

„Nem félek, ha erre gondoltál” – kezdte nevetve, majd így folytatta – „Nem lesz trapéz és semmi ilyesmi. Remélem, hogy táncra tudom perdíteni az embereket és mosolyra görbül majd a szájuk. Ha valaha is voltatok egy koncertemen, tudjátok, hogy csak mi vagyunk fent a színpadon. Vannak ezek a dalaink és a hangszereink, és remélem, hogy ez elég.”

A mérkőzés a MetLife Stadiumban zajlik majd és a Fox fogja élőben közvetíteni. Bruno olyan neves előadók nyomdokába lép a fent említett Prince és Michael Jackson mellett, mint Beyoncé, Madonna, a The Black Eyed Peas, a The Who,  Bruce Springsteen, Paul McCartneyJanet Jackson, Justin Timberlake, P. Diddy, Nelly,  Shania Twain, a No Doubt, Sting, a U2, az Aerosmith, Britney Spears, Mary J. Blige, az ’N Sync,  Christina Aguilera és Enrique Iglesias és a ZZ Top.

Fotó: Bruno Mars hivatalos Facebook-oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek