Starity

Jessica Alba kislánya kis híján megfulladt

2014. február 01. 21:09   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Alba a minap számolt be arról, hogy lánya még kiskorában pelenkabolyhokat tömött a szájába.

hirdetés
Jessica Alba kislánya kis híján megfulladt

Jessica Alba színésznő teljesen kiborult, amikor most ötéves lánya, Honor megpróbálta elfogyasztani a szétszakadt pelenka darabjait, még amikor kicsit volt.

Jessica az adott pillanatban teljesen leblokkolt, egyszerűen nem tudta, mitévő legyen, egyedül arra volt képes, hogy felhívja édesanyját és a kórház sürgősségi osztályát – jelentette az Us Weekly.

„A gyerekem pelenkája elszakadt. Majd hirtelen ezek a kis pamacsok a szájában landoltak. Egyből hívtam anyukámat, és több kérdés is felmerült bennem: »Mi történt? Mit tegyek? Miből van ez egyáltalán?« Aztán hívtam a gyerekorvost, sőt, még a 911-et is, mert teljesen kiborultam” – mesélte el a történetet.

A pelenkagyártó céggel is felvette a kapcsolatot, hogy tudja, esetleg nem-e tartalmaz olyan anyagokat a termék, amire Honor allergiás lehet. A cég azt mondta, orvosával konzultáljanak, majd miután megtudták, mire allergiás a kislány, megmondják, tartalmaz-e olyan anyagokat a pelenka. „Nem fogom tesztelni, hogy vannak-e kémiai anyagok, amikre allergiás, szóval nem fogok mondjuk petróleumolajat lenyomni a torkán, és azt mondani: 'Ó, ez tüneteket vált ki belőled?' Soha...”

Az incidenst követően Jessica biztonságos, hatásos, olcsó és ökobarát termékeket dobott a piacra, így született meg a The Honest Company.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek