Starity

Megvannak Philip Seymour Hoffman második rendezésének főszereplői

2014. február 01. 23:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színész újra rendezésre adja a fejét, hamarosan készülő Ezekiel Moss című filmjének főszerepeire pedig olyan színészeket sikerült megszereznie, mint Amy Adams és Jake Gyllenhaal.

hirdetés
Megvannak Philip Seymour Hoffman második rendezésének főszereplői

A Capote sztárja, Philip Seymour Hoffman színészként számtalanszor bizonyította már, hogy generációja egyik legjobbja, a direktori székben viszont csak egyszer ült eddig, akkor pedig a saját maga főszereplésével készült – amúgy egészen jól fogadott – Jack csónakázni megy című filmet készítette el. Egy ideje tervezi már a 2011-es feketelistáról való forgatókönyv, az Ezekiel Moss filmre vitelét, most pedig nyilvánosságra került az is, hogy kiknek a főszereplésével hozhatják majd tető alá a művet.

A projekthez a hírek szerint két olyan név, mint Amy Adams és Jake Gyllenhaal csatlakozik majd. Gyllenhaalnak ez lesz az első munkája Hoffmannal, Adamsnek viszont közel sem, hiszen a Kétely, a Charlie Wilson háborúja és a The Master című filmekben is alakított már az oldalán, utóbbiban például a színész által játszott szektavezér manipulatív feleségét hozta igencsak meggyőzően.

A Ezekiel Moss a nagy gazdasági világválság idején játszódó, meglehetősen misztikusnak hangzó dráma, melynek középpontjában egy fiatal, óriási képzelőerővel megáldott fiú és annak anyja, a férje halálát nehezen feldolgozó, labilis Iris (Adams) áll. A család életét a titokzatos idegen, Ezekiel (Gyllenhaal) fordítja majd fel gyökerestül, aki úgy hírlik, képes kommunikálni a már elhunytak szellemeivel.

Jake Gyllenhaal legutóbb a tavalyi Fogságban egyik főszerepében volt látható, Amy Adams pedig a nálunk nemrég bemutatott Amerikai botrány című filmben, melyért idén Oscar-díjra is jelölték a női főszereplői kategóriában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek