Starity

Indiana Evans új filmje megbukott

2010. augusztus 27. 10:10   |   Szerző: imteodora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Indiana Evans új filmbe kezdett. Vajon csak a sorozatok valóak neki? A kritikusok ugyanis jól leírták új filmjét.

hirdetés
Indiana Evans új filmje megbukott

Indiana Evans csak egy évad kedvéért szerepelt a híres ausztrál sorozatban, a H2O-ban, ahol nemcsak színészi tudását mutatta meg,  hanem énekelnie is kellett, s mind a két dologban hibátlanul szerepelt. Azonban a H2O forgatása után filmezni kezdte az Arctic Blast című katasztrófafilmet, amelyet túl sokan ítéltek a 2012. pocsék másolatának, és a kritikusok jól leírták.

Azonban ott van a másik H2O-lány, Phoebe Tonkin, aki már a 3. évadot húzta le a sorozatban, és az évad forgatása után ő is más projektbe kezdett, mégpedig a ma már az Ausztrál kontinensen és az Egyesült Államokban nagy felhajtást megelőző: Tomorrow, When the War Began ('Holnap, amikor megkezdődik a háború') filmben alakította az egyik főszereplőt, Fionát. Eddig kétség sem lehet afelől, hogy Phoebe filmje lett a befutó hiszen, az IMDb-n 10-ből 8, 1-es szavazatot kapott, míg Indiana Evans filmje úgy látszik, nem a legfelkapottabb, és idáig még szavazatott sem kapott.

Valamint még a sorozat Emmája, Claire Holt, aki a 3. évadra már nem tért vissza, a Mean Girls 2-t ('bajos csajok') forgatta Nicole Andersonnal, Meaghan Martinnal (Camp Rock) és a Jennifer Stonenal (Varázslók a Weaverly Place-ről). A film csak 2011-ben jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek