Starity

Katerina énekesnőként is tökéletes

2010. augusztus 27. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bonniet alakító Katerina Graham nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is megállja a helyét a szórakoztatóiparban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint második kislemeze, a Cold Hearted Snake.

hirdetés
Katerina énekesnőként is tökéletes

Katerina Grahamet főként Bonnie Bennettként ismeri a világ a The Vampire Diaries sorozatból. A 20 éves lány azonban nem csak a színészkedéshez ért. Szépen lassan építgeti zenészi karrierjét is. 2010 júniusában jelent meg első hivatalos száma Sassy címmel, amely elég fülbemászóra sikeredett. Nem is tétlenkedett sokáig, és elkészítette a Cold Hearted Snake című számot.

A zene első hallásra ismerős lehet, hiszen az 1989-es Paul Abdul-szám feldoglozása. Kat nem csupán újra énekelte a számot,  hanem módosított a szövegen, és egy kis extra hangzást is adtak hozzá a munkatársak.

A lány egyébként nem tétlenkedik, hiszen a Vampire Diaries forgatása mellett főszerepet kapott a Honey című film második részében, és nagyban munkálkodik a közeljövőben megjelenő albumán. 

FRISSÍTVE - Videóklipp

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek