Starity

Megszületett Kevin Jonas kislánya — fotó

2014. február 03. 18:06   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevin Jonas felesége, Danielle tegnap hozta világra első gyereküket, egy kislányt.

hirdetés
Megszületett Kevin Jonas kislánya — fotó

Mi sem csodásabb, mikor az embernek gyereke születik! Az egykori Jonas Brothers tagjának megadatott ez az áldás; Danielle-t tegnap szállították kórházba, közel nyolc óráig vajúdott. A kislány Alena Rose Jonas nevet kapta.

Az érdekesség az, hogy egy mosószer, a Dreft is támogatta a szülést. Természetesen az énekes végigcsiripelte a Twitteren az eseményeket és részleteket: „#jonasbaba már az útján van! Kövessétek a Dreftet újabb hírekért! Itt az idő! #eznemgyakorlat” A volt banda tagja pillanatról pillanatra írta ki az újdonságokat: „Most nyomunk!”

A házaspár a Dreften keresztül bejelentette a nagy hírt, miszerint az újabb kis Jonas-sztár megszületett. Elmondták azt is, hogy a névválasztásnál csak a középső névnek van sok jelentése, az első egyszerűen csak aranyos.

A legidősebb Jonas fivér az US Weeklynek vallotta be az apaságról való elképzeléseit: „Alig várom már az apás napjaimat. Izgatott vagyok azokkal a napokkal kapcsolatban is, amikor azt vele tölthetem. Én nem tipikus lányos dolgokat szeretnék vele csinálni. Szeretnék vele elmenni baseballt játszani. Vagy csak egyszerűen otthon lenni vele, amíg Danielle elugrik az élelmiszerboltba vagy kiruccan egy kicsit a barátnőivel. Neki is kijár a pihenés. Megérdemli.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek