Starity

50 heroinzacskót találtak Hoffman otthonában

2014. február 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár napja elhunyt Philip Seymour Hoffman lakásában 50 zacskónyi elosztott heroint találtak.

hirdetés
50 heroinzacskót találtak Hoffman otthonában

A színészre egy jó barátja talált rá holtan vasárnap este, amint a fürdőszobában eszméletlenül feküdt, injekciós tűvel a karjában. Rendőrségi szóvivők megerősítették, miszerint ötven, adagokra elosztott heroinos zacskót találtak az apartmanban, valamint további húsz használt tűt és olyan gyógyszereket, amelyeket valószínűleg feketén vásárolt.

A kábítószer közé fentanilt is kevertek, amely egy erőteljes kábító fájdalomcsillapító – százszor keményebb, mint a morfium, és egyedül az érzéstelenítések során alkalmazzák. A hírek hallatán sokakban felmerült, hogy nem túladagolni, hanem végezni szeretett volna magával gyorsan és fájdalommentesen – a halál oka még a mai nap folyamán ki fog derülni.

Philipet vasárnap délelőtt negyed tizenkettőkor találta meg David Bar Katz, aki azonnal hívta a mentőket és a rendőrséget. A színésznek fel kellett volna vennie aznap gyermekeit, a hétéves Tallulaht, a tízéves Coopert és az ötéves Willát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek