Starity

Kelly Rowland nem mer énekelni az esküvőjén

2014. február 05. 15:03   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki olyan hangi adottságokkal rendelkezik, mint Kelly Rownland, arról az ember azt hiszi, hogy minden megy, akár a karikacsapás, viszont az énekesnő épp az ellentétét bizonyítja, hiszen fél saját esküvőjén kiállni az emberek elé, és akár egy dalt is elénekelni.

hirdetés
Kelly Rowland nem mer énekelni az esküvőjén

Ki hitte volna, hogy Kelly fél az énekléstől? Aki olyan hanggal rendelkezik, mint a Destiny’a Child egykori tagja, annak nem félnie kellene, hanem inkább büszkének lennie, ám az X Factor zsűritagja elmondta, hogy fél saját esküvőjén kiállni és az emberek előtt énekelni, úgy érzi, nem lenne rá képes.

Mikor megkérdezték, hogy fellépne-e saját esküvőjén, Kelly a következőket válaszolta – "Nem is tudom. Azt hiszem, egy kicsit félnék, hogy őszinte legyek. Az esküvői dal mindenképpen Anita Bakers és a Sweet Love című dala. Lehet, hogy Tim egy kissé mérges lesz rám, ha ezt mondom, de mindketten imádjuk őt, szóval én ezt választom.”

Az E! Newsnak azt is elmondta, hogy azt szeretné, ha ez a nap a legkülönlegesebb lenne az ő és szerelme számára. Olyan esküvőt szeretne, amire ő és szerelme örökre emlékezni fognak, egy olyan ceremóniát, amivel boldoggá tennék egymást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek