Starity

Angelina Jolie egy magyar üzletben vásárolt

2010. augusztus 27. 11:11   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő 4-5 férfi kíséretében jelent meg a turai üzletben múlt csütörtökön.

hirdetés
Angelina Jolie egy magyar üzletben vásárolt

Angie augusztus 19-én a délutáni órákban tűnt fel a pest megyei kisboltban. Először senki sem ismerte fel, csak később tudatosult az alkalmazottakban, hogy ki is van jelen közöttük. Az elején azt gondolták, hogy egy turistacsoport tért be hozzájuk. Ezt egy ott dolgozó nő mesélte el a Class FM ma reggeli műsorában.

Az Angelinát kísérő férfiak észrevették, hogy 1-2 alkalmazott végül felismerte a színésznőt. Annyira meglepődtek az ott dolgozó emberek, hogy még az autogramkérés sem jutott az eszükbe. A színésznő védjegyének számító szája árulta el a kilétét. Feltűnésmentesen vásárolt, és mindössze negyed órát tartózkodott az üzletben. Kólát vett, és két baseballsapkát a gyerekeinek, akik állítólag az autóban vártak rá. Mercedesszel és egy kisbusszal érkeztek.

A férfiak mellett két hölgy, illetve egy tolmács is kísérte. Az információk szerint forinttal fizetett a kasszánál az egyik embere. Visszafogott ruhában és egy hatalmas napszemüvegben volt a színésznő. Az egyik férfialkalmazott szerint olyan otthonosan mozgott a sorok között, mintha már ezer éve abba a boltba járna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek