Starity

Justin Bieber és Miley Cyrus a Korn új klipjében

2014. február 08. 13:01   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a metalegyüttes legújabb videója, a Spike In My Veins című dalhoz.

hirdetés
Justin Bieber és Miley Cyrus a Korn új klipjében

A Korn októberben megjelent, tizenegyedik nagylemezéről eddig két dalhoz készül videó: a Never Neverhöz, amely nem aratott nagy sikert a rajongók körében, valamint a Love & Methhez. A harmadik videó, amely a Spike In My Veins című dalhoz készült, tegnapelőtt jelent meg a Rollin Stone magazin honlapján.

A videóban az együttes látható, amint előadják a dalt. Mögöttük a helyiség falát képernyők borítják, amelyekben különböző, hírműsorokból kivágott videók láthatók. A klip felhívja a figyelmünket arra, hogy a média többnyire csak olyan dolgokat közöl velünk, amelyek kevésbé fontosak – mint például Miley Cyrus vagy Justin Bieber aktuális botrányai –, de a fontos híreket eltussolja.

„Annyira lefoglal minket, hogy a média hülyeségeit nézzük a tévében és az interneten, hogy észre sem vesszük, hogy a magánéletünk eltűnt” – mondta a Korn énekese, Jonathan Davis a videóról. Ezzel a megjegyzéssel utalt a kisfilm mondanivalójára: a hírességek botrányairól mindent tudunk, de olyan dolgokról, mint hogy az amerikai titkosszolgálat figyeli az emberek mobiltelefonhívásait és internetes tevékenységét, csak kevés szó esett a hírekben (ezt az információt Edward Snowden amerikai számítógépes szakember szivárogtatta ki, aki szintén látható a videoklipben).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek