Starity

Klippremier: Foster The People - Coming Of Age

2014. február 07. 16:04   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemsokára megjelenik a Los Angeles-i Foster The People új albuma, az első kislemezhez, a Coming Of Age-hez pedig elkészült a videoklip.

hirdetés
Klippremier: Foster The People - Coming Of Age

A rajongók legnagyobb örömére hosszú hallgatás után visszatér a Foster The People. A banda második, Supermodel névre keresztelt albuma 2014. március 18-án jelenik meg, némi várakozás után, ugyanis elvileg már 2013 novemberében megjelent volna.

Az együttes szilveszter napján tudatta a közönséggel egy kis videó segítségével, hogy az új lemez 2014-ben már biztosan megjelenik. A kisfilmben aláfestő zeneként már a Coming Of Age-et lehetett hallani, így már sejteni lehetett, hogy mi lesz a legelső kislemez.

Pár héttel ezelőtt pedig egy különleges kisfilmet készített a banda a dalhoz, amiben nem a fiúk állnak a középpontban, hanem az új albumuk, a Supermodel borítója. Az úgynevezett time-lapse videóban felgyorsítva látjuk, amiként egy hatalmas falfelületre felkerül a szóban forgó album borítója. A mű elkészítése 12 napon keresztül tartott, graffitisek és streetartosok vettek részt a munkálatokban, Daniel Laohoda festőművész vezetésével.

2014. február 6-án felkerült a hivatalos videoklip az új Foster The People-album beharangozójaként az együttes Youtube-csatornájára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek