Starity

Selena megszakította a kapcsolatot Justin Bieberrel

2014. február 07. 21:09   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena az elmúlt hónapokban nehéz időkön ment keresztül, szüksége volt a támogatásra. Természetesen családja és barátai mindenben mellette álltak, azonban egyvalaki hiányzott a betegágy mellől.

hirdetés
Selena megszakította a kapcsolatot Justin Bieberrel

Bár mindenki azt gondolná, hogy JB azonnal kocsiba pattant és barátnője segítségére sietett, hogy együtt győzzék le problémáikat, ez korántsem így történt. Justin még egy telefont sem ejtett meg Selenának, akinek nyilvánvalóan jól esett volna pár nyugtató szó.

Az egykori Disney-üdvöske bevallása szerint Bieber volt az egyik ember az életében, akire mindig számíthatott, még a legnehezebb időkben is mellette állt és szakításuk ellenére mindig jó kapcsolatot ápoltak. Például legutóbb, amikor kiderült, hogy Sel számos koncertjét lemondta, ő volt az első ember, aki meg akart bizonyosodni barátnője állapotáról.

Ez a Justin azonban mostanra eltűnt, és még arra sem vette a fáradtságot, hogy meglátogassa ex-barátnőjét a rehabilitációs központban, amiért természetesen Selena végtelenül megharagudott és az elkövetkezőkben nem kívánja tartani vele a kapcsolatot.

A konfliktust még tetőzi az a tény is, miszerint Justin nevetségesnek és felháborítónak tartja Gomez azon állításait, miszerint miatta került oda, ahova, így a rajongók bánatára, úgy tűnik, hogy sosem láthatjuk már viszont Jelenát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek