Starity

Véget ér az amerikai X-Faktor

2014. február 08. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyesült Államokban mindössze három évad után búcsúzik az X Factor, Simon Cowell az angol változatban folytatja tovább.

hirdetés
Véget ér az amerikai X-Faktor

Amíg Európában óriási sikernek örvend az X Factor, Amerikában mindössze három évad után lehúzza a rolót a stáb. Simon Cowell bejelentette, hogy visszaköltözik az óceán innenső felére, a FOX pedig nélküle nem akarja folytatni a műsort.

„Amellett, hogy elég szerencsés voltam ahhoz, hogy találjak néhány elképesztő tehetséget, mindig elképesztő üdvözlést kaptam az amerikai közönségtől (többnyire!) – mondta az 54 éves Cowell. – Tavaly, több okból is, úgy kellett döntenem, hogy visszatérjek az X Factor angol változatába 2014-ben. Szóval most visszatérek az Egyesült Királyságba, és szeretném megköszönni a FOX-nak, hogy elképesztő partnerek voltak, és mindenkinek, aki támogatta a műsoromat.”

„Sajnos nincs X Factor USA Simon Cowell nélkül – kommentálta Kevin Reilly, a FOX ügyvezetője. – A legjobbakat kívánjuk neki, és őszintén reméljük, hogy hamarosan újra együtt dolgozhatunk.”

A bennfentesek egyáltalán nem lepődtek meg azon, hogy a csatorna ilyen könnyű szívvel elkaszálta a műsort. Az előző két évadban már november elején berendelték az újabb szériát, az idén azonban nagyon gyenge nézettséget produkált a show, még a saját műsorsávjában sem sikerült megszereznie az első helyet, így nem véletlen, hogy annak ellenére, hogy a csatorna és a producerek tavaly ősszel is tárgyaltak a hosszabbításról, végül úgy döntöttek, hogy befejezik a műsort.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek