Starity

James Maslow nem fogja egyedül tölteni a Valentin-napot

2014. február 08. 16:04   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Maslow, a Big Time Rush szívtiprója ezúttal Peta Murgatroydot cserkészte be.

hirdetés
James Maslow nem fogja egyedül tölteni a Valentin-napot

A Big Time Rush mostanában pihen, mivel a 2013-as világkörüli turnéjuk nagyon kimerítő volt, így hát szabadidejükben mindannyian fordítanak egy kis időt magánéletükre. Carlos Pena például elvette Alexa Vegát, James Maslow pedig szintén szerelemben tölti mindennapjait, ám Carlosszal és Jamesszel ellentétben Kendall Schmidt és Logan Henderson inkább karrierjére öszpontosít és nem kér a párkapcsolatokból.

Visszatérve Jamesre, nem mással randizik, mint a Dancing With The Stars szőkeségével, Peta Murgatroyddal. Erről a Life & Style számolt be elsőként, a magazinnak pedig egy Jameshez közel állló személy nyilatkozott:

Már egy ideje randiznak, azt hiszem egy baráti összejövetelen találkoztak. Nemsokára újra elkezdődik a BTR turné, így James nagyon elfoglalt. Igazából mindketten azok, de igyekeznek együtt tölteni az idejüket. Nagyon komoly kapcsolatnak ígérkezik.

James legutolsó kapcsolata Halston Sage-dzsel volt, akiről így nyilatkozott az énekes: Halston nagyon jó barátom, és ezen nem változtat a tény, hogy az exem.

Az újdonsült párt egyébként nemrég kapták le, amint közösen elhagytak egy éttermet, arcukon pedig széles mosoly volt, tehát tényleg dúl köztük a szerelem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek