Starity

Bizarr celebrelikviák, amelyek gazdára találtak

2014. február 08. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, milyen őrült dolgokat képesek megvenni a rajongók, ha kedvenceikről van szó!

hirdetés
Bizarr celebrelikviák, amelyek gazdára találtak

Mi a közös Scarlett Johansson taknyos zsebkendőjében és James Blunt nővérében? Mindkettőt eladták az eBayen!

Úgy fest, a rajongók túlbuzgóak lesznek, ha kedvenceik használt dolgai jönnek szóba, és igyekeznek megragadni minden lehetőséget, hogy egy aláírást, izzadt pólót vagy köpetes vizet magukénak tudjanak. Bacilusoktól családtagokig, íme azok, amiket eladtak az eBayen:

Justin Bieber haja

Bieber szuperértékes frizkója már alapból milliókat ér, de egy rajongó mindössze egyetlen tincsért 40.668 dollárt, azaz 9,2 millió forintot fizetett! A pénzt egy jótékonysági szervezet számlájára utalták, amely állatokon segít. Ha azt hiszitek, a vevő őrült, mit gondoltok majd akkor, ha kiderül, klónozásba fektette minden vagyonát, hogy újabb és újabb kis Biebereket gyártson? Mamma Mia!

Scarlett Johansson taknyos zsepije

2008-ban Scarlett Johansonn elkapta a náthát Samuel L. Jacksontól, és ezzel egy rajongóját nagyon, nagyon boldoggá tette. A színésznő árverésre bocsátotta a bacikkal teli zsebkendőjét, az 5.300 dollárt pedig (1,2 millió forint) a USA Harvest számára ajándékozta.

Justin Timberlake kajamaradékai

2000-ben az 'N Sync még a csúcson állt. Így amikor Justinnak nem volt ideje befejeznie a bundáskenyerét, miközben New Yorkban adott interjút, egy DJ eldöntötte, hogy eladásra kínálja a megrágott falatokat az eBayen. Ezeket egy 19 éves fan vette meg 1.025 dollárért (230 ezer forint), a pénzt pedig Timberlake egyik kedvenc jótékonysági szervezetének utalták.

Britney Spears használt terhességi tesztje

Britney nagy hibát követett el, amikor egy Los Angeles-i hotelben próbálta kideríteni, terhes-e. A pozitív tesztet a kukába dobta, majd azt eladták egy internetes kaszinónak, a GoldenPalace-nak 5.001 dollárért (1,1 millió forint).

Brad Pitt és Angelina Jolie lélegzete

A relikviák fogalmát ez teljesen új szintre emeli, hiszen nincs mód arra, hogy bebizonyítsuk, valós-e. Mindenesetre egy rajongó Brad Pitt és Angelina Jolie jelenlétében valahogy „befogta” a kifújt levegőt, majd az üveget eladta az eBayen 523 dollárért (118 ezer forint).

James Blunt testvére

Bizonyám! James Blunt szörnyen érezte magát, amikor testvére nem tudott elmenni egy írországi temetésre, egyik-másik okból kifolyólag minden közlekedési eszköz kevésnek bizonyult. Ekkor fordult az eBayhez. A GQ szerint Blunt egy igazi lovagot keresett, a szerencsés nyertes pedig privát helikopterrel utazott Írországba James nővérével. A happy ending pedig? Három évvel később összeházasodtak!

John Lennon foga

John Lennon megajándékozta a házvezetőnőjét az egyik fogával, és megkérte, adja oda a lányának mint egyfajta ajándék a Beatlestől. Ugyanazt a fogat egy kanadai fogorvos vásárolta meg évekkel később 31.200 dollárért, azaz hétmillió forintért!


Fotók: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek