Starity

Soha nem hallott dallal jelentkezett Cory Monteith bandája

2014. február 08. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bonnie Dune a napokban adta ki Maybe Tonight című dalát, mely egy Cory legutolsó dalai közül.

hirdetés
Soha nem hallott dallal jelentkezett Cory Monteith bandája

2010-ben alakult meg a Bonnie Dune névre keresztelt rockbanda, melyben Cory Monteith a dobos szerepét töltötte be, emellett viszont énekhangját is megcsillogatta néhány alkalommal. Az együttest is mélyen megrázta a Glee sztárjának tavaly júliusi halála, de elhatározták, hogy kiadják debütáló albumukat, mely a Miramar címet fogja viselni és hat dal kap majd helyet rajta, melyekben mind közreműködött Cory is.

Február 4-én a banda első lépésként kiadta az első dalt a hamarosan megjelenő lemezről a Maybe Tonightot, ami egyike azon szerzeményeknek, melyeket még a tragédia előtt rögzítettek a stúdióban.

„Sokat gondolkoztunk azon, hogy visszavonuljunk egy rövid időre és felvegyünk még néhány dalt, hogy egy teljes hosszúságú albumot adhassunk ki, én egy 10 dalt tartalmazóra gondoltam. Amikor Cory elment, úgy döntöttünk, hogy csak azokat a dalokat jelentetjük meg, amiket vele készítettünk” – osztotta meg az E! News-zal az egyik bandatag, Justin Wilczynski.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek