Starity

Chris Pine beleszeretett új filmjébe

2014. február 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt teljesen elvarázsolta a karácsonykor mozikba kerülő Into The Woods látványvilága.

hirdetés
Chris Pine beleszeretett új filmjébe

A nemzetközileg is elismert filmsztár, Chris Pine nemrég a Disney legújabb filmadaptációjáról, az Into The Woods musicalről beszélt, amely karácsonykor kerül a mozikba, és olyan sztárokkal szerepel együtt, mint Johnny Depp, Meryl Streep vagy Anna Kendrick.

„Ez az egyik legjobb élményem a szakmámban. Az egész teljesen lenyűgöző, gyönyörű lesz majd látni. Dion Beebe volt az operatőr – ő készítette az Egy Gésa emlékiratait és a Collateralt is. Tökéletes munkát végzett.”

Pine kitért a jelmeztervezőre is, Colleen Atwoodra, aki három Oscar-díjat is nyert már munkáival, elmondása szerint, ha tehette volna, hazavitte volna a jelmezeket magával, annyira beleszeretett a kosztümös világba.

És hogy milyen volt a forgatás? „Nem akarok vészmadárkodni, de annyira jó móka volt a közös munka, beleszerettem a filmbe. Johnny Depp, Meryl Streep és Anna Kendrick? Hihetetlen, mintha egy nyári táborban találkoztunk volna, és egyszerűen csak elvoltunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek