Starity

Új sztárpár a láthatáron: Nina Dobrev és Liam Hemsworth?

2014. február 10. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Együtt kapták lencsevégre a Vámpírnaplók főhősnőjét és Miley Cyrus ex-vőlegényét néhány napja.

hirdetés
Új sztárpár a láthatáron: Nina Dobrev és Liam Hemsworth?

2013 nagy szakításai közé tartozott a Nina Dobrev-Ian Somerhalder és a Miley Cyrus-Liam Hemsworth páros különválása is, így meglehetősen nagy visszhangot keltett, hogy nemrég együtt látták a Vámpírnaplók Elenáját és az Éhezők viadala Gale-jét Atlantában.

Köztudott, hogy Nina ott forgatja sikersorozatát, egy szerencsés szemtanúnak pedig sikerült lencsevégre kapnia, amint egymással társalog a két színész egy szórakozóhelyen. Sajnos azonban a rejtélyes barna hölgyemény arcát nem látni a fotón, ennek ellenére számos Twitter-felhasználó tanúsította, hogy tényleg együtt volt a páros a helyszínen, így a képen is határozottan a bolgár szépség látható.

„Most már elmondhatom, hogy végig teljesen nyugodt voltam és együtt buliztam két sztárral: Liam Hemsworth-szel és Nina Dobrevvel” – csiripelte egyikük, majd egy másik mikroblogger sem tudta magában tartani örömét, ami viszont csak a Liammel való találkozásra vonatkozott: „Ja, és Nina is ott volt, de kit érdekel. Lyukacsos volt a farmerja. Ez már nem a 8. osztály, Nina...”

Fotó: Twitter/DEternity_

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek