Starity

Duettet készített Kylie Minogue és Enrique Iglesias

2014. február 11. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál popikon és a latin zene egyik legmeghatározóbb egyénisége közös dalt készített. A Beautiful megjelenése azonban kétséges.

hirdetés
Duettet készített Kylie Minogue és Enrique Iglesias

Kylie Minogue és Enrique Iglesias közös dalt készítettek. A Beautiful című szerzemény megjelenése azonban még nem biztos, ugyanis a két sztár kiadója nem tud egymással megegyezni. „Remélem, a duett meg fog jelenni, de van egy probléma a lemezkiadó vállalatok között” – nyilatkozta Enrique Iglesias. „A terv az, hogy a dal márciusban megjelenik.”

Nos, reméljük, hogy a dal tényleg meg fog jelenni márciusban, ugyanis mindkét híresség akkor jelentkezik új albumal: Kylie Minogue Kiss Me Once című lemeze március 14-én, míg Enrique Iglesias Sex+Love című albuma március 18-án fog megjelenni.

Ha meg tudnak egyezni a kiadókkal, akkor a dal a Kiss Me Once című lemezen fog helyet kapni, azt azonban nem tudni, hogy a Sex+Love-on is szerepelne-e esetleg bónuszként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek