Starity

Jessica Michibata testvéreivel publikált könyvet

2014. február 12. 10:10   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A japán modell, Jessica Michibata az év elején újabb könyvet jelentetett meg, ezúttal testvéreivel közösen.

hirdetés
Jessica Michibata testvéreivel publikált könyvet

A nővérek könyve „Three Sisters STYLE ALL about Michibata sisters” címmel jelent meg 2014 januájában. A lányok megosztják olvasóikkal kedvenc kozmetikai és divattippjeiket, és elmesélik, hogyan tartják karban testüket, lelküket.

A könyvet rengeteg személyes fotó színesíti, találkozhatunk többek közt a lányok édesanyjával, Tomikóval és a legidősebb nővér, Karen két kisfiával is.

Az életmódrészlegben sok-sok receptet osztanak meg az olvasókkal, természetesen az egészséges életmód jegyében. Valamint elárulják, hogy mi, az amit mindenképpen meg szeretnének még tenni életükben.

A nővéreknek egyébként külön már jelent meg könyvük, a legfiatalabb lánynak, Angelicának 2011-ben a Bijin Kaika Series, 2013-ban pedig a REAL, mindkettő könyvben divat- és életvezetési tanácsokat ad.

Jessicának mostanáig négy saját könyve jelent meg, a Jessica's Secret és a Belső boldogság 2010-ben, a Jessica szavai 2012-ben, és a tavalyi évben, a Jessica's Private Hawaii. A legidősebb, Karen 2012-ben kiadott egy könyvet, Shufu a Seikatsusha címmel, melyben az anyaságról és a modellkedésről ír.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek