Starity

Érkeznek hozzánk Poirot utolsó esetei

2014. február 12. 10:10   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Story4 már ajánlóiban hirdeti, hogy e hét vasárnapjától vadonatúj, Magyarországon még nem vetített részeket sugároz minden héten a sorozatból.

hirdetés
Érkeznek hozzánk Poirot utolsó esetei

Poirot utolsó eseteit nemsokára mi is láthatjuk. A Story4 csatorna megvásárolta a kultikus sorozat befejező évadát, melyet most vasárnaptól, azaz február 16-ától tűz műsorára 19.20 perces kezdéssel.

Mint ismeretes az Agatha Christie- és Poirot-rajongók körében, az utolsó évad záróakkordja meglehetősen szomorú lesz, ám addig is érdekes, izgalmas, szürkeállományt megmozgató kalandok várják a belga detektívet és barátait, akik a 13. évadban sokunk örömére mindannyian ismét feltűnnek: Ariadne Oliver, Miss Lemon, Hastings kapitány és Japp főfelügyelő.

Furcsa módon a Story4 bár leadja az 5 új epizódot, mégsem olyan sorrendben teszi ezt, ahogyan az ITV sugározta még a tavalyi év folyamán. Míg Nagy-Britanniában az Elefántok nem felejtenek című résszel startoltak el, addig nálunk először a Gloriett a hullának lesz látható, amit közvetlenül jövő héten a Nagy négyes követ majd.

További érdekesség, hogy a csatorna szombatonként szintén vadonatúj részeket ad majd le Miss Marple kalandjaiból is. Február 22-én Greenshaw bolondvára lesz látható Julia McKenzie főszereplésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek