Starity

Keith Urban szerelmes levelekkel halmozza el feleségét

2014. február 12. 15:03   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden férj ürességet érez, mikor távol van szeretett feleségétől, és ez Keith Urbannal sincs másképp. Az ausztrál countryzenész, mikor távol tartózkodik feleségétől, szerelmes leveleket küld neki.

hirdetés
Keith Urban szerelmes levelekkel halmozza el feleségét

Azt mindig is sejteni lehetett, hogy Keith Urban a romantikus férfiak táborát erősíti, nemrég pedig kiderült, hogy a countryzenész csakis úgy tudja elviselni a távolságot, hogy szerelmes levelekkel halmozza el feleségét, Nicole Kidmant, akár naponta.

Nicole az InStyle magazin márciusi kiadásának címlapjára került, az interjúban pedig elmondta, hogy férje komolyan veszi kapcsolatukat, és mikor távol vannak egymástól, Keith mindig meglepi őt egy szerelmes levéllel.

„Minden egyes este, amikor el kell mennie koncertre, hagy nekem egy szerelmes levelet, mindent megtesz a kapcsolatunkért, és így csak közelebb kerülünk egymáshoz.”

Mikor Nicole nem forgatáson tartózkodik, akkor férjét kíseri el gyerekeikkel turnéra, és gyorskajával kényeztetik egymást. „Tulajdonképpen turnébusszal végigjártam egész Amerikát. Keith és én is olyanok vagyunk, mint a cigányok. Otthonunkká tesszük a tartózkodási helyünk, a lányok is könnyedén otthonra lelnek bárhol, így magunkkal visszük őket is.”



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek