Starity

Visszavonulását tervezi George Clooney

2014. február 12. 15:03   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

George Clooney a közeljövőben tervezi visszavonulását, ami a színészi munkáját illeti, és szeretne több időt szentelni produceri és rendezői tevékenységére.

hirdetés
Visszavonulását tervezi George Clooney

George Clooney úgy gondolja, az elmúlt évek során már rengeteget szerepelt filmekben, így azon gondolkodik, hogy végleg visszavonul a színészi pályától, és inkább a produceri, valamint rendezői munkájára koncentrál.

Legújabb filmjét, a Műkincsvadászokat is George írta és rendezte, és elmondta, hogy szerinte már közeledik az az idő, amikor már csak a kamerák mögül dolgozhat: „A közönség érezteti veled, hogy mikor van itt annak az ideje, hogy felhagyj a színészettel, és azt hiszem, az én időm hamarosan elérkezik” – nyilatkozta George.

Azt is elmondta, hogy nehéz volt társával, Matt Damonnal dolgoznia. „Nehéz volt vele megtalálni a közös hangot, nem szeretem azt a szót használni, hogy díva, de tudod”majd hozzáfűzte; szeret közeli barátokkal dolgozni, mivel ők inspirálják legtöbbször a karaktereket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek