Starity

Dalpremier: Karai Anna feat. Kovács Krisztián (FiSH!) - Zaj

2014. február 14. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debütált az énekesnő legújabb dala, melyet a 15 éve tevékenykedő FiSH! zenekar frontemberével, Kovács Krisztiánnal készített el.

hirdetés
Dalpremier: Karai Anna feat. Kovács Krisztián (FiSH!) - Zaj

Veszprémben, Karai Anna társaságában indult múlt héten Ganxsta Zolee és a FiSH! turnéja, melyen ma estétől már hallható a pár órája bemutatott dal is.

Azok, akik figyelemmel kísérik az énekesnő karrierjét, jó ideje sejthették, hogy készülhet valami közös dolog a két előadó között, amit szerdán meg is erősítettek több csatornán keresztül. Mint kiderült, Anna közreműködésre való felkérésére a Senior Halként is ismert Krisztián azonnal igent mondott.

„Jó reggelt! Az éjjel azt álmodtam, hogy a mai nap folyamán készen lesz a szöveges videó, majd kilépek az utcára és mindenki máris azt énekli... aztán arra keltem, hogy tényleg kész! Hogy az álmom másik fele teljesül-e, az már csak rajtatok múlik!” – olvashatjuk az énekesnő facebookos bejegyzésében.

A Tarcsai Ádám komponálta Zaj ingyenesen letölthető, Anna pedig hamarosan belépő nélküli koncertet ad a hazai Paramore-rajongóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek