Starity

Saját filmet kaphat a Fekete Özvegy?

2014. február 15. 13:01   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bosszúállók osztatlan sikerei után a Marvel-stúdióknak eszükben sincs lassítani, a rengeteg új projekt mellett terveik között szerepel – a Bosszúállók rajongóinak legnagyobb örömére – egy Black Widow-film is.

hirdetés
Saját filmet kaphat a Fekete Özvegy?

A képregényrajongók számára a Bosszúállók messze 2012 egyik legnagyobb mozis élményét nyújtotta, de akitől távol állnak a szuperhősök kalandjai, azok is elismerően áradoztak a filmről. A sikerfilmre természetesen évekig készüétek a Marvel-stúdiók, arról is alaposan gondoskodtak, hogy minden néző minél többet tudjon meg a karakterekről, ennek következtében pedig arra a döntésre jutottak, hogy minden szereplő történetét külön filmben mutassák meg.

A Vasember-sorozat önmagukban is hatalmas sikereket arattak, de ezen kívül a készítőknek be kellett mutatniuk a többi karaktert is. Így alakult, hogy 2011-ben két felvezetőfilmet is készítettek, a Thort és az Amerika Kapitány: Az első bosszúállót. Ezen kívül a nézők megismerhették Clint Bartont (Sólyomszem) a Thorban, illetve Natasha Romanoff (Fekete Özvegy) is feltűnt a Vasember második részében. Ők ugyan nem kaptak külön filmet, de ennek ellenére kulcsfontosságú karakterek a Bosszúállókban.

Kevin Feige, a Marvel-produkciók producere elárulta, hogy a 2015-ben vászonra kerülő Bosszúállók: Ultron kora című filmben sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a Scarlett Johansson által megformált Romanoff ügynökre: „Többet megtudunk arról, hogy ki ő, hogy honnan jött és hogyan került bele a képbe. Ezen kívül egy ideje gondolkodunk azon, hogy a karakter kapjon egy külön filmet, ami csakis rá koncentrál.”

Egyelőre a lehetséges produkcióval kapcsolatban csak a tárgyalások folynak, arról nincs hír, hogy Scarlett Johansson mit gondol az ötletről.

Feige nyilatkozott a hamarosan mozikba kerülő Amerika Kapitány: A tél katonája című mozifilmről, melyben Chris Evans mellett Johansson is főszerepet kapott: „Dinamikus változásokat akartunk a Bosszúállók univerzumában. Azt akartuk, hogy maga a Kapitány karaktere és az egész film más legyen, mint a korábbiak. A tél katonája felvezeti az Ultron korát, de ennek ellenére utóbbi teljesen más témakörben fog játszódni és kicsit sem fog hasonlítani az új Amerika Kapitány filmre. A rajongók imádni fogják mindkettőt, ezt garantálhatom.”

Az új Bosszúállók tehát rengeteg meglepetést tartogat, hiszen nem csak új karaktereket és új ellenséget ismerhetünk meg, de főhőseink is nagy változásokon mennek keresztül. A megszokott főszereplők egytől egyig visszatérnek a filmbe, emellett pedig új arcokat is megismerhetünk. Elizabeth Olsen, James Spader és Paul Bettany mellett többek között Aaron Taylor-Johnson is helyet kap a szereplőgárdában.

Az Amerika Kapitány: A tél katonája április 10-én kerül a magyar mozikba, míg a Bosszúállók: Ultron kora 2015 május 1-jén debütál az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek