Starity

Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”

2014. február 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi LGBT konferencián a 26 éves Ellen Page bevallotta, hogy saját neméhez vonzódik.

hirdetés
Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”

A Juno 26 éves sztárjának elege volt abból, hogy hazugságok között élt, így a Human Rights Campaign tegnapi, Time To THRIVE elnevezésű konferenciáján bevallotta a Las Vegas-i közönségnek, hogy saját neméhez vonzódik.

Beszédében kiemelte, hogy reméli, ezzel változást hozhat mások életébe, akik szexuális identitásuk kapcsán minden egyes nap vívódnak önmagukkal. „Azért vagyok itt ma, mert homoszexuális vagyok. Belefáradtam az állandó bujkálásba és a hazugságokba – évek óta szenved a lelkem, a mentális egészségem, és szenvedést jelentenek az emberi kapcsolataim.”

Ellen azt is bevallotta, hogy a Juno forgatása óta nehézségek árán tudott csak önmaga lenni, és noha hírbe hozták korábban olyan sztárokkal, mint  Elijah Wood, Ben Foster, Sam Riley, Emile Hirsch és Alexander Skarsgard, egyáltalán nem vonzódik a férfiakhoz.

A Twitter, kijelentése után, megtelt gratuláló üzenetekkel: a leszbikus ikerpár, Tegan és Sara Quinn,  Lance BassEmile Hirsch, Kristen Bell és Anna Kendrick is kiálltak a színésznő mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek