Starity

Öt sorozattal már biztos visszatér a CW

2014. február 16. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók most már kétségtelenül örülhetnek, ugyanis jövőre érkezik a Vámpírnaplók, az Odaát, a The Originals, a Zöld íjász és a Reign új évada is.

hirdetés
Öt sorozattal már biztos visszatér a CW

Rövidesen elérkezik a nagy döntések ideje a nagy csatornáknál, hogy mely sorozataiktól váljanak meg és melyeket tartsák meg. Azt már tudjuk, hogy az ABC Family levette műsoráról a Ravenswoodot, most pedig a The CW bejelentette öt legnépszerűbb szériájának visszatérését a 2014/2015-ös szezonban, így már biztosan forgatnak egy új évadot a Vámpírnaplókhoz, az Odaáthoz, a The Originalshoz, a Zöld íjászhoz és a Reignhez is.

„Ebben a szezonban nagy sikert arattunk az új sorozatunkkal, a The Originalsszal, amit az Odaáttal párosítottunk, így pedig az eddigi évek legjobb kedd esti nézettségeit produkáltuk. A Vámpírnaplók a második az idősávjában a fiatal felnőttek körében, a Zöld íjásszal egyre több fiatal férfi nézőt szerzünk, a Reign nézettsége pedig egyre csak növekszik, így erősek a kedd, szerda és csütörtök éjszakáink. Rendkívül örülök, hogy bejelenthetem a korai berendeléseket mindhárom sorozattal kapcsolatban és tudathatjuk a rajongókkal, hogy még több drámára számíthatnak a következő szezonban” – nyilatkozta a CW elnöke, Mark Pedowitz az E! Online-nak.

A nemrég 100. epizódját ünneplő Vámpírnaplóknak ez lesz a soron következő hatodik, az Odaátnak a tizedik, a Zöld íjásznak a harmadik, a két újoncnak pedig a második évada. Azonban még májusig várni kell, hogy megtudjuk mi lesz a sorsa például a Szépség és a szörnyetegnek, a Carrie naplójának, a Hart of Dixie-nek, az idén indult The Tomorrow People-nek, The 100-nak és Star-Crossednak. Pedowitz viszont rendkívül elégedett Vincent és Cat kalandjaival, Carrie Bradshaw azonban kevesebb, mint egymillió nézőt vonzott a második évadával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek