Starity

Több mint 75 sztár próbálhatta fel Elvis ikonikus napszemüvegét

2014. február 18. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shades of Elvis címmel érkezik az Elvis Presley tiszteletére összeállított könyv. A szerző a fotós Christiopher Ameruoso volt, és a legenda volt felesége, Priscilla Presley. A projektben több mint 75 sztár vett részt.

hirdetés
Több mint 75 sztár próbálhatta fel Elvis ikonikus napszemüvegét

A Shades of Elvis egy Elvis Presley tiszteletére megalkotott könyv. A projektben több mint 75 tehetséges sztár vett részt, akik a rock 'n roll királyának tartott Presley szemüvegében pózolnak.

A könyv támogatója és társszerzője Priscilla Presley volt, a fotókat pedig a projekt megálmodója, Christopher Ameruoso készítette. A képek mind fekete-fehérek, és mellette megtalálhatók az adott előadó szavai Elvisről. A könyv keményfedeles és e-book-változata 2013. március 7-én jelenik meg világszerte.

Olyan celebek viselhették a fotózás erejéig a híres napszemüveget, mint Steven Tyler, Willie Nelson, Tom Jones, Pamela Anderson, Cher, Snoop Dogg, Tim Burton, Steve Perry, Ron Pearlman, Tony Hawk, Robert Plant, Lionel Richie, Alice Cooper, Adam Lambert, Johnny Depp, Celine Dion, John Stamos, Rob Lowe, Peter FOnda, Ozzy Osbourne, Billy Ray Cyrus, Elton John, Juliette Lewis, Michael Bubble, Helen Mirren, Def Leppard és Eddie Van Halen.

Eddig Adam Lambert fejezte ki lelkesedését a könyvvel kapcsolatban: „@AdamLambert: Nézd meg azt a fotózási projektet, amiben részt vettem ! Remek társaság volt! @Chrisaphoto Shades Of Elvis munkája.” Kedves szavaira Christopher is válaszolt: „@Chrisaphoto: @adamlambert Priscilla Presley & én imádtuk Adamet. Fantasztikusan nézett ki Elvis napszemüvegét viselve. Alig várom, hogy lássátok a végeredményt március 7-én.”


Steve Perry, Priscilla Presley, Daniela Ameruoso, Christopher Ameruoso


Lionel Richie


Cher


Johnny Depp


Pamela Anderson


Adam Lambert


Elton John


Alice Cooper

Több fotóért és részletért látogass el a fotós Facebook-oldalára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek