Starity

Már kaphatók a jegyek az idei Fezenre

2014. február 20. 14:02   |   Szerző: Falling Awake

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben 18. alkalommal kerül megrendezésre a székesfehérvári nyári fesztivál.

hirdetés
Már kaphatók a jegyek az idei Fezenre

A tavalyi, 17. Fezen sikerei után idén kezdetét veszi a 18. fesztivál, amely július 30-ától (0.nap) augusztus 2-áig (4.nap) tart. Hónapokkal ezelőtt bejelentették az első három nevet, akik az első napon teszik tiszteletüket a fesztivál nagyszínpadán: Tarja Turunen, a magyar Ossian és az Exodus.

A bérletet február 28-áig kedvezményesen is meg lehet vásárolni, a napijegyeket április 1-jétől lehet megrendelni a fesztivál hivatalos honlapján vagy a Ticketportalon.

Tarja Turunennek 2013 nyarán jelent meg harmadik stúdióalbuma Colours In The Dark címmel, melynek turnéja során kapott a Fezen is helyet. Az Exodus egy amerikai thrash-metalt játszó banda, 1982 óta vannak a színen, kisebb-nagyobb megszakításokkal, az Ossian legutolsó kiadott albuma pedig 2013-ban jelent meg, A Tűz Jegyében címre keresztelve. Rajtuk kívül fellép még az amerikai Skid Raw és az Ignite, a további neveket pedig hamarosan elérhetővé teszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

magyar finn metál Fezen
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek