Starity

Utálta egymást Michael Trevino és Zach Roerig

2014. február 18. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók kezdetén nem igazán jött ki egymással a két színész, pedig legjobb barátokat alakítanak a sorozatban.

hirdetés
Utálta egymást Michael Trevino és Zach Roerig
Fotó: Nino Munoz/The CW

Bár voltak kisebb hullámvölgyek Tyler Lockwood és Matt Donovan barátságában, mégis legjobb haverok a Vámpírnaplók jelenleg futó ötödik évadában is, így valószínűleg a legtöbbeknek kissé nehéz lehet elképzelni, hogy még a forgatások kezdetén, 2009-ben ki nem állhatta egymást az őket játszó két színész, Michael Trevino és Zach Roerig.

„Kezdetben nem jöttünk ki túl jól. Nem bírtam Zachet” – árulta el Trevino az ATV Festival paneljában. „A sztori röviden annyi, hogy együtt kellett utaznunk, felszálltunk a repülőre, Kevin Williamson és Julie Plec is ott ültek, én pedig a Vámpírnaplók egyik könyvét olvastam, amit tudjátok, hogy nem igazán követünk, de én úgy voltam vele, hogy »Megcsinálom a házimat és készen állok a kezdésre!«, aztán megjött Zach, leült mellém és mit cipelt magával? Egy bazi nagy snowboard deszkát, mert Vancouverbe mentünk. Én meg csak néztem, hogy »Haver, azért megyünk, hogy dolgozzunk. Ez a pilot nem fogja magát leforgatni, te meg snowboardozni akarsz?« Szóval az elején úgy gondoltam, hogy hú, ez a csávó sok bajt fog okozni még nekem, a bankszámlámra is kevesebb jön majd, mert aggódnom kell majd emiatt a gyerek miatt.

A nagy fordulat pedig akkor következett be, amikor szobatársak lettek a vancouveri forgatások alkalmával. „Összekötött minket az, hogy jól megszívattak. Akkoriban Vancouver volt a forgatások melegágya, ott volt az Alkonyat, a Percy Jackson, tehát ez a hotel, a The Sutton Place tele volt. Trevinóval meg ott ragadtunk a hotel melletti koszos apartmanos részen, egy kis szobában egy minihűtővel három vagy négy hétig.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek