Starity

Kisfiával forgat a Barátok közt sztárja

2014. február 21. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap ismét kamerák elé került a Barátok köztben Novák László unokája, akit egy különleges szereplő alakíthat.

hirdetés
Kisfiával forgat a Barátok közt sztárja
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A Barátok közt Novák Lacijának, Tihanyi-Tóth Csabának kisfia szerepet kapott a Barátok köztben. Laci unokájának, kis Bocsnak a karakterét formálhatja meg.

A történet szerint Laci barátnője, Gizi most úszta meg a börtönt, így hazamehetett, de lánya már nincs mellette, és mivel Laci fia sajnos már nem él, Gizi úgy gondolja, ez egy új kezdet lehet mindkettőjüknek, és kijelenti: gyereket szeretne. Laci ellenben egyáltalán nem akar gyereket, ezért Vili bácsival kiötlenek egy tervet, miszerint idehozzák kis Bocsot, az unokát, és így Gizi babusgathatja egy kicsit.

„Nimródról sokat hallok a mindennapokban, hiszen folyamatosan érdeklődöm felőle Csabánál. De látni, hogy milyen tündéri baba, és milyen jól viseli a forgatással járó megpróbáltatásokat, teljesen más volt. Igazi családias hangulat lett úrrá a stúdióban” – nyilatkozta a Gizit alakító Gyebnár Csekka a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek