Starity

A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Adriana Lima

2014. február 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Doutzen Kroes után ismételten egy gyönyörű Victoria's Secret angyal képeit fogjuk megnézni, aki nem más, mint Adriana Lima.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Adriana Lima

Palvin Barbi és Doutzen Kroes után itt az ideje, hogy a Victoria's Secret egyik nagyágyújának, Adriana Limának is kielemezzük a legjobb és legrosszabb képeit.

Legjobb címlapfotók:

GQ Magazin – 2006. április

Ez a címlap a brazil szépség egyik legismertebb képe, nem véletlenül! Adriana akkoriban még világosabb árnyalatú hajjal pózolt, de ami mindenkit megfog a képen, az az arca és a lábai. Egyszerűen lehetetlen bármi rosszat is mondani erre a képre!

Elle Magazin Olaszország – 2008. június

Ismételten egy gyönyörű kép, a rengeteg közül. Adriana ezen a képen is nagyon szexi, és a szemei szinte világítanak, lehetetlen nem észrevenni őket.

Elle Magazin Brazília – 2005. november

Igaz, ez egy meglehetősen régi címlap már, de attól még Adriana egyszerűen tökéletesen néz ki rajta. A napbarnított bőrét, és az alakját minden nő irigyelhetné, ez egy tökéletes kép a hazájában kiadott címlaphoz.

Harper's Bazaar Argentína – 2013. november

Ez a címlap merőben más, mint a többi, de ez nem jelenti azt, hogy Adriana ne lenne rajta gyönyörű! A brazil modell egy elegánsabb, klasszikusabb énjét láthatjuk a képen, ami nagyon érdekes. A férfi modellel való kapcsolata is nagyon pozitív, hisz nem terelődött el a figyelem Adrianáról.

Elle Magazin Afrika – 2011. november

Ismét egy gyönyörű és alulöltözött címlap, de ez szinte természetes egy dögös VS angyalnál. Adrianán nem is látszik, hogy szült volna, ráadásul a vízhez passzoló fürdőruha és a Chanel ékszerek mind-mind piros pontot kapnak.

Legrosszabb címlapfotók:

V Magazin USA – 2010. július

Ebben a fotóban összesen egy hiba van, de az nagyon nagy: Adriana inkább tűnik pornósztárnak, mint modellnek, de az arcát is alig látni a rengeteg photoshoptól.

Harper's Bazaar Spanyolország – 2014. február

Reméljük, hogy ez az idei hiba nem fogja megpecsételni Adriana évét, mert ez valami rettenet! Főként az idétlen kéztartás miatt, de a rengeteg photoshoptól alig felismerhető vonásain az sem segít, hogy pizsamanadrágot adtak rá.

Vogue Brazília – 2013. október

Ez a kép is elegánsabbra tervezett volt, de sajna inkább egy szado-mazó pornósztárra hajaz rajta ismételten a modell, ráadásul a ráaggatott Chanel-kiegészítők sem tudják megmenteni ezt a pocsék fotót.

Garage Magazin Oroszország – 2013. szeptember

Nem teljesen értjük, hogy ez a kép minek készült, de szörnyű, az biztos! Adriana szinte teljesen felismerhetetlen és ezzel az elcsépelt cowboy-témával, a már-már kínosan klisés pózzal is azt mutatja, hogy nem tudott mit kezdeni vele. Majd legközelebb!

Soul Magazin – 2012. december

Adriana ezen képe elég kínos számára, és azok számára is, akik csak a fotót nézik. Az arcmimikája, akár egy tömeggyilkosé és nem tudjuk hova tenni, hogy csak azért kellett photoshopolni a szemeit, mert a magazin főszíne nem olyan árnyalatú kék, mint Adriana szemei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek