Starity

Snooki második gyermekével várandós?

2014. február 24. 15:03   |   Szerző: SweetyAngel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan megjegyezték, hogy Snooki eléggé kikerekedett az elmúlt időszakban. Minden jel arra mutat, hogy ez azért van, mert terhes.

hirdetés
Snooki második gyermekével várandós?

A legtöbb külföldi hírportál szerint Nicole Polizzi és vőlegénye, Jionni LaValle hamarosan üdvözölhetik második gyermeküket, mivel Snooki már több hónapos terhes.

Fia, Lorenzo Dominic LaValle 2012 augusztusában jött világra, melyet Snooki és JWOWW közös valóságshow-jában a nézők is végig követhettek. Azt egyelőre nem tudni, hogy a botrányairól híres Snooki pontosan mikorra is várja a babát, viszont ha a kicsi is ugyanazokat a tulajdonságokat örökli, mint tesója, a szülőknek nem kevés gondja lesz a két gyerekkel.

„Lorenzo sokszor megüt poénból, és a hajamat is cibálni szokta – árulta el a USA Todaynek a 26 éves lány. – Igazi személyisége van, egyszerűen őrült. Állandóan bajba kerül. Ha mi nemet mondunk, ő csak azért is csinálja. Nem hallgat ránk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek