Starity

Eljegyezték a Pretty Little Liars sztárját

2014. február 25. 08:08   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két sorozatsztár több évnyi járás után döntött az eljegyzés mellett. Ugyan mindketten nagyon elfoglaltak szerepeikkel, de ez nem jelent akadályt kapcsolatukban.

hirdetés
Eljegyezték a Pretty Little Liars sztárját

Troian Bellisario és párja,  Patrick J. Adams, akit a Suits című sorozatból ismerhetünk, három éve alkotnak egy párt, nemrég pedig Patrick megkérte kedvese kezét – számolt be exkluzívan a People magazin.

A 28 éves színésznő jelenleg pihenését tölti 32 éves vőlegényével, így kedvükre utazgatnak, az információk szerint éppen Párizsban tartózkodnak. A két sztár rengeteg időt tölt külön, hiszen a Spencert alakító színésznőt munkája Los Angeleshez köti, míg Patrick Torontóban forgat.

Kapcsolatukról úgy nyilatkoztak, hogy mindkettejüket megviseli a távolság, de úgy vélik, hogy szeretettel és egymás folytonos támogatásával ez leküzdhető. A színésznő azt még hozzátette, hogy ez a kihívás a felnövésüket is szolgálja, érettebben gondolkodnak, és minden helyzetet kielemeznek kapcsolatukban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek