Starity

Magyar hírességek, akik megálmodták a jövőt

2014. február 28. 11:11   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges és nem is túl gyakori, mikor az álmaink valóra válnak. Néhány magyar sztárral azonban megtörtént, és ezekre a jósálmokra az érintettek sok idő után is képesek visszaemlékezni.0

hirdetés
Magyar hírességek, akik megálmodták a jövőt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub; SuperTV2

Tény, hogy a nők megérzései többnyire beválnak, ráadásul párjukra különösen jól rá tudnak hangolódni. Talán ezért is érezte meg előre Stohl András felesége a bajt. A férje autóbalesetének éjjelén álmában a színész vezetés közben meghalt. Miután Ancsika felriadt, rögtön felhívta a férjét, és megkérte, hogy induljon el haza. András ittasan vezetett, a történet végét pedig mindannyian ismerjük. A nő a rendőröket is beavatta a jósálmába.

Pataky Attila már gyerekkorában is kötődött az ezotériához, sokkal jobban, mint kortársai. Sokszor álmodta, hogy a pusztában lovagol, nyereg nélkül. Mindig is értett a lovakhoz, de már betöltötte az ötvenet, mikor megtanult lovagolni. Azóta versenyeken is bizonyította, milyen remekül megy neki.

Bánsági Ildikó pedig szó szerint álmai házában él. Sokáig vágyott családi házra, ám ez nem adatott meg neki egyhamar. A Jászai Mari-díjas színésznő rendkívül nyitott a spiritualitásra, és nemcsupán a tökéletes otthonra vágyott, hanem meg is álmodta, milyen lesz kívül-belül. Mikor először lépett be az ajtaján, tudta: végleg itt marad!

Peller Anna november végén adott életet első gyermekének. Az orvosok sokáig nem tudták biztosan a baba nemét, azonban mikor kiderült, hogy kislánnyal várandós, nem érte a szülőket meglepetésként a hír. Az édesapa, Lukács Miklós ugyanis már jóval azelőtt, hogy Anna teherbe esett volna, megálmodta, hogy lányuk fog születni. Lukács Peller Anna Bella pedig meg is érkezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek