Starity

Jesse Pinkman visszatér a képernyőkre

2014. február 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aaron Paul komoly tárgyalásokat folytat az AMC-vel: ha rajta múlik, karaktere novemberben visszatér.

hirdetés
Jesse Pinkman visszatér a képernyőkre
Fotó: AMC

Ha Aaron Paul sikerrel jár, a Breaking Bad rajongói fellélegezhetnek, ugyanis a sztár mindenáron szeretne visszatérni karaktere, Jesse Pinkman bőrébe az AMC hamarosan induló, Better Call Saul című BB-spinoffjában.

Aaron nemrég beszámolt elképzeléseiről a Need For Speed című film népszerűsítése alatt – elmondta, komolyan leült beszélgetni a Totál szívás készítőjével, Vince Gilligannel visszatéréséről. Jesse Pinkmant még komoly crackfüggő korszakában látnánk, mielőtt összeállt volna Bryan Cranston karakterével, Walter White-tal.

„Vince bármiben is vesz részt, én benne vagyok. Neki köszönhetem az egész karrierem. És az ötlet, hogy ismét Jesse bőrébe bújjak lightosabb napjaiban... fantasztikus, jó móka lenne.”

Az Emmy- és Golden Globe-díjas Breaking Bad tavaly ért véget öt szezon után, és nem tudtuk meg, mi történt Jesse Pinkmannel. Gilligan a GQ-nak bevallotta, reményei szerint elmenekült.

A Better Call Saul, amelyben Bob Odenkirk alakítja a főszerepet, novemberben kerül az AMC műsorára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek