Starity

Áprilisban folytatódik a Halálos iramban 7 forgatása

2014. február 28. 18:06   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paul Walker tragikus kimenetelű autróbalesete miatt szüneteltetett film forgatásának munkálatai áprilisban folytatódnak.

hirdetés
Áprilisban folytatódik a Halálos iramban 7 forgatása

A Brian O’Connert alakító Paul Walker tavaly november 30-án váratlanul bekövetkezett tragikus halála után, a nagy sikerű Halálos iramban-filmek gyártásáért felelős Universal stúdió úgy döntött, hogy bizonytalan időre felfüggeszti a forgatást.

Paul már tavaly szeptember elejétől együtt forgatott a stábbal, úgyhogy jeleneteinek nagy részét sikerült rögzíteni, ezért az a döntés született, hogy a már leforgatott jeleneteit felhasználják, és nem megölik a karaktert, hanem úgy alakítják a történetet, hogy Brian visszavonulhasson, ekképpen is tisztelegve elhunyt kollégájuk emléke előtt.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a stáb április elsejétől újra forgatni kezd Atlantában, hogy a módosított forgatókönyv szerint befejezhessék a filmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek