Starity

Tűzoltó lett volna Scott Eastwood

2014. március 01. 18:06   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scott Eastwood elmondta, hogyha nem sikerült volna befutnia mint színész, akkor a tűzoltói hivatást választotta volna.

hirdetés
Tűzoltó lett volna Scott Eastwood

A The Perfect Wave sztárja elmondta, hogy édesapja, az Oscar-díjas rendező, Clint Eastwood soha nem bátorította őt, hogy a színészi pályára koncentráljon és, hogyha más karriert kellene válasszon, akkor az a tűzoltás lenne.

Hogyha nem ezt csinálnám, akkor tűzoltó lennék. Ez egy olyan munka, amely szuper-aktivitást követel, és amely minden egyes nappal újabb kihívások elé állít – mondta Scott a Man of the World magazinnak.

Az egyik legkorábbi emlékem az, amikor először voltam egy forgatáson édesapámmal. Mindenki csak rohangált, a helyszín zsúfolt volt. Az apám soha nem bátorított, hogy a filmvilágba lépjek, de nem is ellenezte, az egyetlen, amit mondott, hogy mindegy, mit csinálsz, csak a legjobbat hozd ki belőle.

A feltörekvő 27 éves színész édesapja nyomdokaiba lép, de elmondása szerint óvatosabb a hírnévvel és ennek következményeivel. „Számomra a színészet több mint munka, de nem hagyom, hogy az irányítsa az életem. Nem tudnék elképzelni egy olyan életet, amit nem én irányítok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek