Starity

Selena Gomez új filmje, a Behaving Badly szeptemberben a mozikban

2014. március 02. 16:04   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves sztár kijelentette, hogy az idei évet csakis színészi karrierjére fordítaná. Úgy látszik, ez sikerült is neki, ugyanis még alig vette kezdetét a 2014-es szezon, Gomez máris jópár filmben feltűnt és hamarosan érkezik a legújabb, a Behaving Badly.

hirdetés
Selena Gomez új filmje, a Behaving Badly szeptemberben a mozikban
Fotó: Ben Watts/Seventeen

Selena Gomez az elmúlt időkben nem éppen a fénykorát élte, de úgy tűnik, hogy talán a munka segít visszatérni a régi bőrébe. A minap arról folytak a pletykák, miszerint Sel titokban egy újabb stúdióalbumon dolgozik, de ez korántsincs így, ugyanis kijelentette, hogy a 2014-es évet a színészi karrierjére fogja szentelni.

Önmagának tett ígérete beteljesülni látszik, mivel alighogy elkészült a Rudderless, máris hozzálátott legújabb filmje, a Behaving Badly forgatásához, melynek premierje szeptember 5-re várható az Egyesült Államokban.

A film története szerint egy 16 éves kissé félénk, stréber srác, Rick Stevens (Nat Wolff) odavan a menő Nina Penningtonért (Selena Gomez). Mindketten tagjuk egy rock'n'roll témájú körnek, ahol barátság szövődik köztük, ám a fiú ennél jóval többet érez. A mimóza fiú eközben botrányos kalandokat él át, ugyanis egy megrögzött szexmániás (Elisabeth Shue) próbálja éppen megrontani, Nina pedig próbál megszabadulni erőszakos pasijától. A két fiatal között szerelem szövődik, ám milyen áron?

A vígjáték rendezője és forgatókönyvírója Tim Garrick, Selena és Nat mellett pedig feltűnik még a mozivásznon Mary-Louise Parker, Patrick Warburton, Cary Elwes, Elisabeth Shue, Heather Graham, Jason Lee, Dylan McDermott, Ashley Rickards, Nate Hartley és Mitch Hewer.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek