Starity

A legjobb pillanatok: ez történt a 2014-es Oscar-gálán

2014. március 03. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence ismét elesett, John Travolta bakizott, pizzát osztogattak, és elkészült a legjobb celeb-csoportkép.

hirdetés
A legjobb pillanatok: ez történt a 2014-es Oscar-gálán

Március másodikán került megrendezésre a 86. Oscar-díj-átadó, ahol szebbnél szebb A-listás sztárok vonultak fel. Idén sem volt bakiktól mentes a gála, lássuk a legviccesebb pillanatokat:

Benedict Cumberbatch photobombja a U2 tagjaival egyszerűen fergetes, a Sherlock sztárja kétszer is a magasba ugrott, hogy meggyőződjön róla, biztosan megörökítették eme nagyszerű pillanatot a fotósok, miközben a zenekar rendületlenül pózolt tovább.

Jennifer Lawrence tavaly nagyot bukott, mikor Oscar-díjáért indult a színpadra – idén már a vörös szőnyegen elesett csodaszép Dior-ruhájában, majd bocsánatot kért az előtte állótól, amiért belekapaszkodott.

Elkészült a legjobb celebselfie/csoportkép Ellen DeGeneres, Bradley Cooper, Angelina Jolie, Brad Pitt, Julia Roberts, Kevin Spacey, Lupita Nyong'o és testvére, Meryl Streep, Jennifer Lawrence és Jared Leto részvételével.

És az eredmény? Miután Ellen megosztotta, a legtöbbször retweetelt fotóvá vált a Twitteren – több mint két és fél millióan osztották meg!

„Bárcsak hosszabb lenne Bradley karja... A valaha volt legjobb fotó #oscars” – írta Ellen a portálon. Bárcsak... Liza Minelli ugyanis mindenki háta mögött lemaradt a fotóról.

Pharrell Williams előadta a Happy című dalt, és Lupita Nyong'o, a 12 év rabszolgaság sztárja, egyben a Legjobb női mellékszereplő kategória nyertese táncra perdült – akárcsak Amy Adams és Meryl Streep.

Steve McQueen afféle „örömtáncot” járt, mikor a 12 év rabszolgaság kapta a legjobb filmnek járó díjat.

Ellen DeGeneres pizzát osztogatott, és megtette Brad Pittet tányérhordó fiúnak. Természetesen Jennifer Lawrence is kapott, aki, mielőtt odaért volna a Dolby Színházba Dior-költeményében, megállt egy McDonald's-nál. Tipikus J-Law.

Leonardo DiCaprio idén sem nyert díjat, filmjét, a Wall Street farkasát sem tüntették ki. Az internetezők szíve megszakadt – valószínűleg DiCaprióé is, amikor JLaw Matthew McConaughey nevét mondta ki a színpadon... Majd „legközelebb”, tesó!

Lupita megnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat, és érzelmes beszédet mondott, akárcsak tavaly Anne Hathaway, akit sokan bíráltak előre megírt beszéde miatt, Lupita szintén karakterének, Patsey-nek ajánlotta a díját.

Köszönetet mondott a Yale-nek, barátainak, Steve McQueennek, testvérének, akivel együtt lépett az Oscar vörös szőnyegére. „Te vagy a legjobb barátom.”

John Travolta konferálta fel a Legjobb eredeti dal, a Let It Go énekesnőjét, Idina Menzelt, de ha nem tudjuk, kiről van szó, fel sem ismertük volna a neve alapján „Adele Dazim”-ot... Fail.

Idina Menzel (avagy Adele Dazim) előadta az Oscar-díjas Let It Gót, amely a szintén Oscart nyert Jégvarázs betétdala, és elsöprő sikert aratott. Ugyan Idina roppant ideges volt, így sokkal gyorsabb tempóban adta elő a dalt, mint azt kellett volna, előadása nagyszerűen sikerült.

Ellen DeGeneres az egyik legjobb komikusnak számít Hollywoodban, ezúttal sem hagyta ki az alkalmat, hogy elsüssön pár poént. Így beszélt a filmipari nárcizmusról: „Nem azt mondom, hogy a filmek a legfontosabb dolgok, mind tudjuk, hogy a fiatalság az... De tényleg, a legfontosabb dolog az életben a szeretet, a barátság, a család. És ha az emberek életéből ez hiányzik, a showbiznisz felé veszik az irányt. Mi mindannyian egy nagy, rémült család vagyunk.”

„A jelöltek egyike A nő. És ez alatt Meryl Streepet értem.” De természetesen Jennifer Lawrence-ról is megemlékezett, aki a vörös szőnyegen felbukott egy bólyában: „Ha nyersz ma este, szerintem odavisszük neked az Oscart.”

„Mindnyájan gyönyörűen néztek ki. Nem árulom el, ki a legszebb ma este... elég nyilvánvaló... Jared Leto.”


(Ez nem vicc. Ez tény.)

Végül a backstage-ben Jennifer Lawrence megpróbálta lebirkózni Lupita Nyong'ót, hogy megszerezze az Oscar-szobrot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek