Starity

Ők voltak az Oscar-gála legszebb sztárjai

2014. március 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, miben jelentek meg a sztárok a 2014-es Oscar-díj-kiosztó folyamán.

hirdetés
Ők voltak az Oscar-gála legszebb sztárjai

Március másodikán, vasárnap került megrendezésre a filmipar legrangosabb díjátadója, ezúttal 86. alkalommal. A hollywoodi Dolby Színház vörös szőnyegén a legismertebb sztárok jelentek meg, a legtöbben ismét makulátlanul. Lássuk az est legjobban öltözött sztárjait!

Jennifer Garner

A színésznőt nem, de legújabb filmjét, a Mielőtt meghaltamot jelölték a Legjobb film díjára. Jenny egy gyönyörű Oscar de la Renta-ruhakölteményben jelent meg a gálán, amelyet az 1920-as évek trendjei inspiráltak. Az estélyihez Brian Atwood-cipőket és De La Renta ‘Goa’ retiküljét választotta.

Jennifer Lawrence

A háromszorosan jelölt színésznő megbotlott a vörös szőnyegen, de ismét jót nevetett rajta – szerencsére vörös Dior-estélyijének semmi baja sem lett. Brian Atwoodtól kölcsönzött cipőket, a retikül és a nyaklánc pedig a Ferragamótól való.

Sandra Bullock

A Gravitáció Oscar-jelölt színésznője egy Alexander McQueen-ruhában tette tiszteletét, amelyhez Lorraine Schwartz-ékszereket társított. Klasszikus gyönyör.

Jada Pinkett Smith

Atelier Versacéval aligha lehet mellélőni, ezt pedig Jada Pinkett Smith is tudja, aki egy rózsaszín estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen. Akárcsak egy szexi tündér!

Penélope Cruz

A spanyol színésznő egy balettpink, félvállas, kézi szabású Giambattista Valli mellett tette le a voksát, amelyet a tüllfátyol és a fekete, masniban végződő öv és persze a Chopard-ékszerek dobtak fel.

Jenna Dewan-Tatum

Ismét bámulatos szerelésben mutatkozott a Step Up sztárja, aki nemrégiben adott életet gyermekének. Jenna egy pezsgőszínű Reem Acrát viselt, igazi mestermű és hercegnőhöz méltó megjelenés, amelyet az óriási Lorraine Schwartz-fülbék is tetéztek.

Jessica Biel

Egy halvány pasztellszínű, pánt nélküli Chanelbe bújt, amelyet a 2014-es tavaszi kollekcióból választott, hozzá ragyogó Tiffany & Co.-ékszereket társított a Blue Book kollekcióból. Hiphiphurrá!

Charlize Theron

A színésznő drámai belépővel indított: ugyan pánt nélkülinek tűnik, egy nude pántokban végződő Dior-estélyiben jelent meg, ennek és a hálós uszálynak köszönhetően egészen futurisztikus hatást kelt. Harry Winston-ékszereket viselt.

Julia Roberts

Az Augusztus Oklahomában című filmjéért jelölt Julia egy kézi Givenchyben tündökölt, s mint mindig, most is eltalálta! A csipkével fedett mellrész nem teszi közönségessé a ruhát, így egyszerre kifinomult, szexi és romantikus hatást kelt. Az ékszereket a Bulgaritól kölcsönözte. Jackpot!

Kate Hudson

Wow, wow, wow. A Majdnem híres színésznőjét, aki díjat is adott át az est folyamán, a tiszta tökéletesség jellemezte ebben az Atelier Versace-estélyiben, amely a 2014-es tavaszi kollekcióból való, és amelyet Jimmy Choo ‘Vibe’ névre keresztelt szandájával viselt.

Idina Menzel

Az énekes-színésznő egy falatot hozott a Broadwayről Los Angelesbe. Idina egy kézi szabású, moszatzöld Vera Wangben jelent meg, az óriási Chopard-nyaklánc pedig tökéletesen illett a ruhához, az összhatás Elizabeth Taylort idézi.

Anne Hathaway

Az Egy nap sztárja díjátadóként is részt vett a gálán ebben a modern tervezésű, selyem Gucci-darabban, amelyet a kristályos hímzés dobott fel a mell- és derékrészen. A ruhához szintén a Guccitól választott cipőket, és minimális sminket viselt.

Naomi Watts

Naomi egy fehér, kézi szabású Calvin Kleint választott, amelyet apró gyöngyök díszítettek tetőtől talpig, a Bvlgari-nyaklánc szinte felesleges is volt.

Olivia Wilde

A várandós Olivia, akinek nemsokára megjelenik Működik a kémia című filmje, a Valentino 2014-es elő-őszi kollekciójából választott garbónyakú estélyit – egyszerű, mégis nagyszerű. Szettjéhez fehér retikült és ezüstékszereket választott Lorraine Schwartztól.

Sarah Paulson

A 12 év rabszolgaság sztárja egy háromnegyedes, barackszínű Elie Saabba bújt, amelyet a 2013-as tavaszi kollekcióból választott. Hozzá Christian Louboutin ‘Youpi’ cipőit és egy Ferragamo-retikült társított.

Kristen Bell

A Veronica Mars sztárja egy pánt nélküli Roberto Cavalli-estélyit viselt – a tervezőben ezúttal sem kellett csalódnunk, az elegáns gyöngydíszítés vitte a pálmát. Minimális sminkje, egyszerű frizurája kislányos hatást kölcsönzött, a trendi Ferragamo-tasi pedig remek választás volt.

Maria Menounos

A színésznő sosem tud hibázni. Sosem! Kontyba tűzött haja és elefántcsont színű ruhája ugyan tökéletesen megállná a helyét egy esküvőn is, fantasztikusan nézett ki a 86. Oscar-gálán.

Lupita Nyong’o

A színésznő választására mindenki roppant kíváncsi volt, és ahogy megjósoltuk, ezúttal is Prada-költeményben jelent meg a vörös szőnyegen. A Just Jared riporterének elárulta, azért választotta ezt a ruhát, mert a színe a gyermekkorára emlékezteti, szülőhazájában ugyanis szinte minden fal halványkék volt, még az iskolájában is.

Kelly Osbourne

Ó, jaj. Bármikor szívesen kölcsönöznénk mi is ezt az elképesztő Badgley Mischka-estélyit, amelyet a fémszínű csipkegallér tett fenomenálissá.

Amy Adams

Az Amerikai botrány sztárja ezúttal is kékbe bújt, ebben a zafír Gucci Première-ruciban jelent meg a vörös szőnyegen, melyhez a Tiffany & Co.-tól választott ékszereket, a Blue Book kollekcióból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek