Starity

Indiana Evans új amerikai sorozatban szerepel

2014. március 03. 16:04   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Amerika nemcsak az ausztrálokat, de a hableányokat is kedveli, hisz a Vámpírnaplók és a The Originals sztárjai (Phoebe Tonkin és Claire Holt) után most Indiana Evans kapott egy újonnan induló, remake sorozatban szerepet.

hirdetés
Indiana Evans új amerikai sorozatban szerepel

A korábban az ausztrál szappanoperákban szerepelt Indiana a Janet King sorozat után a Secrets & Lies amerikai verziójában lesz látható. A szerződését pár napja írta alá, és már elintézte a vízumot is. Az ABC csatorna sorozata 10 epizóddal indul, és még idén látható lesz.

A forgatás már javában folyik Észak-Karolinában, Indiana izgatottan várja, hogy találkozzon a szériába beugró Ryan Phillipe-vel és Juliette Lewisszal is.

„Ez az egész nagyon izgalmas. Még nem szerepeltem ilyen költségvetésű sorozatban, és mindig úgy gondoltam, hogy Juliette nagyszerű. Kicsit ijesztő, de már csináltam ilyet. Az igazat megvallva segít fókuszálni. Emlékeznem kell, hogy már 12 éves korom óta forgatok felnőttekkel.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek