Starity

Megerősítve: Dougie Poynter és Ellie Goulding egy pár

2014. március 03. 17:05   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja szárnyra kapott az a hír, miszerint a brit szőkeség, Ellie Gulding egy párt alkot a szintén brit énekessel, Dougie Poynterrel.

hirdetés
Megerősítve: Dougie Poynter és Ellie Goulding egy pár

Az Mc Buster sztárja nem bírt tovább csöndben maradni és elmondta, hogy ő és Ellie Goulding egy párt alkotnak. A két híresség pár hónapja mutatkozott először együtt, és már akkor felröppentek a hírek, miszerint több van köztük, mint barátság.

„Már tavaly óta találkozgatunk. Ellie egy csodálatos csaj, egy igazán szerethető személy, ő olyan, mint a friss levegő ebben a szakmában” – nyilatkozta Dougie, majd a következőkkel folytatta: „A zene világában, mindig hozzád hasonló személyekbe ütközöl, és jó tudni, hogy vannak olyanok, akikkel úgy érzed, hogy megvan a közös hang, és több időt szeretnél vele tölteni.”

Úgy látszik, hogy a 26 éves előadónak végre sikerült magához térnie, ugyanis Frankie Sandforddal való szakítása olyannyira megviselte őt, hogy depresszióba esett, és egy rehabon kötött ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek