Starity

Hírességek stílusevolúciója - AnnaSophia Robb

2014. március 05. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan minden átlagos ember, az idő múlásával a hírességek stílusa is változik, így az öltözködésük sem marad mindig ugyanolyan. Az alábbi cikkünkben AnnaSophia Robb stílusának változását elemezzük ki.

hirdetés
Hírességek stílusevolúciója - AnnaSophia Robb
Fotó: Jason Kibbler/Teen Vogue

AnnaSophia Robb napjaink egyik legsikeresebb fiatal színésznője. Első szerepét a Drake és Josh című sorozatban kapta, majd 12 éves korában már az Egy kutya miatt és a Charlie és a csokigyár című filmekben is szerepelt. Ezek után feltűnt többek között a Hid Terabithia földjére, A tíz csapás, az Alvajárók, a Boszorkány-hegy, az Életem a szörf és Az első igazi nyár című filmekben, ezeken kívül főszereplő a Szex és New York előzménysorozatában, a Carrie naplójában, ahol ő alakítja a címszereplőt, Carrie Bradshaw-t.

Mivel a fiatal színésznő kora ellenére ennyi filmben szerepelhetett, így nem is meglepő, hogy húszas évei előtt már világsztárrá nőtte ki magát. Ahogyan minden ember, Anna is változik az évek során, mely az öltözködési stílusán is meglátszik.

2005 – 2006

2005-ben szerepelt Johnny Depp mellett a Charlie és a csokigyár című filmben, valamint főszerepet játszott az Egy kutya miattban. Bár ez csak kettő szerep volt, az akkor 12 éves lánynak egyből meghozták az ismertséget.

A hirtelen jött hírnév ellenére Anna egyáltalán nem különbözött a többi korabeli lánytól, legalábbis a stílusát tekintve. Többnyire kifinomult, mégis korának megfelelő öltözékeket választott magának.

2007 – 2008

Az előző évekhez képest karrierje beindulni látszódott: Josh Hutcherson mellett főszereplő volt a Hid Terabithia földjére című filmben, majd feltűnt a Tíz csapásban, a Hipervándorban és az Alvajárókban is.

Habár a stílusa nem változott sokat, már meglátszottak rajta a kamaszkor első szakaszainak jelei. Egyre „nagylányosabb és kifinomultabb darabok jellemezték ruhatárát.

2009 – 2010

Ebben az időszakban a fiatal lány már kevesebb szerepben volt látható. 2009-ben a Boszorkány-hegyben, 2010-ben pedig a The Space Betweenben szerepelt.

Habár ezt az időszakot inkább a pihenésnek szentelte, az öltözködési stílusa ekkortájt kezdett kiforrni. Sokkal felnőttesebb és nőiesebb, mégis korához illő ruhákban pompázott.

2011 – 2012

2011-ben tért vissza a mozik világába az Életem a szörf című, igaz történetet bemutató filmmel, ahol a főszereplőt, Bethany Hamiltont játszotta. A film nagy siker lett, és rengetegen dicsérték Anna színészi játékát. 2012-ben beválogatták a Carrie naplója című sorozatba, mely a Szex és New Yorkból ismert Carrie Bradshaw – akit az eredeti sorozatban Sarah Jessica Parker formált meg – középiskolás éveit mutatja be a Connecticut állambeli Castleburyben.

A fiatal színésznő ekkoriban már egyáltalán nem emlékeztetett minket a rágógumi-mániás Violetre a Charlie és a csokigyárból. Csinos, felnőttes, nőies – leginkább ezek a szavak jellemzik az öltözködési stílusát.

2013 – napjainkban

2012 őszén hozzá is láttak a Carrie naplója forgatásához, és a következő év elején debütált a The CW csatornán. Bár a sorozat a csatorna egyik leggyengébben teljesítő szériája, megkapta a második évados berendelést, jelenleg pedig folynak a tárgyalások Carrie Bradshaw középiskolás éveinek sorsával kapcsolatban. Tavaly ő volt Az első igazi nyár című film egyik főszereplője, jelenleg pedig az A Conspiracy on Jekyll Islanden dolgozik.

A gyereksztárból húszas éveinek kezdetére igazi hölgyike lett, stílusa pedig kifinomulttá vált, és néha kicsit merészebb összeállításokban is láthatjuk. A ruhatára irigylésre méltó, így nem is meglepő, hogy Ashley Benson és Lucy Hale után ő lett a Bongo arca.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek