Starity

Nincs feszültség Taylor és Harry között

2014. március 04. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Annak ellenére, hogy Taylor egy dalt is írt a fiatal énekesről, Harry Stylesról, amiben azt panaszolja el, hogy hiba volt vele járnia, úgy látszik, még sincs feszültség a két előadó között.

hirdetés
Nincs feszültség Taylor és Harry között

A 22 énekesnője az Oscar egyik afterpartiján futott bele volt kedvesébe, a One Direction énekesébe, Harry Stylesba. A Weinstein által rendezett partin nemcsak Taylor, hanem Harry is megjelent, de annak ellenére, hogy szakítottak, teljesen normálisan viselkedtek, és nevetve beszélgettek egymással.

Az E! Newsnak egy forrás a következőket mondta: „A partin beszélgettek egy darabig. Az emberek azt gondolják, hogy nincsenek jóban és nem állnak szóba egymással, de valójában tévednek, mivel jó barátok maradtak. Nincs köztük egy csepp feszültség sem.”

Taylor és Harry kapcsolata nem volt hosszú távú, de elég volt ahhoz, hogy a One Direction-rajongók a szakítás után teljesen ellenségesen viselkedjenek Taylorral. A pár 2013 januárjában szakított egymással, de azóta is barátok maradtak, mellesleg Harry imádja a Los Angeles-i életet, és sok időt tölt ott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek