Starity

Olcsó göncben jelent meg az Oscaron Winona Ryder

2014. március 04. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő elmesélte, hogy korábban az egyik Oscar-díj-átadón egy 10 dolláros ruhában jelent meg, mondván, szereti a régi ruhákat.

hirdetés
Olcsó göncben jelent meg az Oscaron Winona Ryder

A színésznő nemrég a Red magazinnak adott interjújában elárulta, hogy az egyik Oscar-gálán egy alig 10 dollárba került ruciban jelent meg, mentesítve magát azzal, hogy imádja a régi ruhákat. Winona vadászik a régi darabokra, és nem fél őket újrahasznosítani.

„A gardróbom nagy része régi cuccokból áll, és egyszer az Oscarra egy 10 dolláros ruhában mentem – majd tovább mesélt e ruhák imádatáról: Sean Penn legutóbbi Haiti-gáláján egy olyan ruhában jelentem meg, amit korábban (2005) már viseltem egy film premierjén.”

A színésznő megosztotta, hogy nem szégyelli és nem fél a ruhákat újrahasznosítani. „Tudom, hogy az én stílusom a divat világában felér megbocsáthatatlan bűnnel, de minek viselj olyan ruhadarobakat csak egyszer, amiket imádsz? Ennek semmi értelme.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek